MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ SÜMER-SEVİNDİK ANAOKULU

Vizyon: Atatürk, yurt, ulus, bayrak aile ve insan sevgisini benimsemiş, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, yeniliklere ayak uydurabilen, paylaşımcı, saygılı, başarıda sınır tanımayan, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler yetiştirmektir. Kaliteli eğitim için her koşulda en iyinin adresi olmaktır. Güvenli, sağlıklı ve albenisi olan bir çevre yaratılması için okulda kirliliğin azaltılarak yeniliğin hâkim olduğu bir bahçede oyun alanlarında oyun materyallerinin eksiksiz yer aldığı öğrencilerin ilgilerini, isteklerini, becerilerini ve ihtiyaçlarını dikkate alacak biçimde yaparak yaşayarak öğrenme yaşantılarının düzenlenmesidir.

Misyon: Biz Merkezefendi Belediyesi Sümer Sevindik Anaokulu olarak; Milli Eğitimin temel amaç ve ilkeleri ve buna bağlı olarak: Okul Öncesi Eğitiminin Amaç ve ilkelerine uygun, çocukların yaşları gelişim özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri ile okulun ve çevrenin olanaklarını dikkate alarak öz bakım becerileri, doğru ve sağlıklı temel alışkanlıklarını kazandırmak sevgi, saygı, işbirliği, katılımcılık, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma, duygularını geliştirmek severek gelinebilecek bir okul ve oyun alanları ortamı hazırlamak temel eğitime hazırlamak, geleceğimize iyi vatandaşlar yetiştirmek için varız. Amacımız bireysel farklılıklarını göz önüne alarak çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, bedenen ve ruhen sağlıklı düşünebilen, belirli bir amacı olan geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09 : 30 - 14 : 00 TEKLİ EĞİTİM