YENİ BİR PROJEYE MERHABA DİYORUZ..

YENİ BİR PROJEYE MERHABA DİYORUZ..

'YETENEĞİMLE VARIM' MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ SÜMER SEVİNDİK ANAOKULU PROJESİDİR.

08.03.2024 65

  M.B Sümer Sevindik Anaokulu yepyeni bir projeye kapılarını açıyor.Öğrencilerimizle birlikte keşfediyor,deniyor,öğreniyor ve eğleniyoruz.  

 Değerli Velilerimiz, okulumuz öğretmenleri tarafından başlatılan 'Yeteneğimle Varım' projesi kapsamında öğretmenlerimiz uzman olduğu bir alanda  her  hafta farklı bir sınıf grubuyla, interaktif etkinlikler planlayacak ve uygulayacaklar.

Uygulanacak atölyeler:

-Masal Drama Atölyesi                -Matematik Projesi                              -Satranç Atölyesi                  -Bilim Atölyesi                             -Yaratıcı Oyun Atölyesi             -Müzik Ritm Atölyesi         

 Eğlenerek öğrenmenin tadına vardığımız bu projemizde öğrencilerimiz: Masal Drama Atölyesinde masalların büyülü dünyasına giriş yapacak, Satranç Atölyesinde birçok beceriyi tek bir oyunla kavrayacak,Müzik Ritm Atölyesinde müzik bilgisinin temelini atacak,Matematik Atölyesinde rakam tanıma,dikkat hafıza konularında farkındalık kazanacak,Bilim Atölyesinde bilime karşı merak uyandırıp inanılmaz deneyimler yaşayacak,Yaratıcı Oyun Atölyesinde psikomotor becerilerini geliştirecekler.  

 Projemizi öğrencilerimizle ve sizinle paylaşıyor olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu süreçte projemizle ilgili görsel materyalleri okulumuz sitesinde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyor olacağız. Bizi Takip Etmeyi Unutmayın..